News , Guide

Tο Fasouri Waterpark γιορτάζει το τέλος μιας ακόμα επιτυχημένης σεζόν

Με μια ξεχωριστή διάκριση στα World Luxury Travel Awards

Δημοσιεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου 2024

Το Fasouri Watermania Waterpark, μέλος του Ομίλου Λανίτη, έχει τιμηθεί με το βραβείο για το Καλύτερο Υδροπάρκο στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής των World Luxury Travel Awards 2024, που πραγματοποιήθηκε στις 19 και 20 Οκτωβρίου στην Ayana στο Bali και στο Galgorm στη Βόρεια Ιρλανδία. Αυτό το σημαντικό επίτευγμα αντικατοπτρίζει την δέσμευσή μας να παρέχουμε αξέχαστες  εμπειρίες και εξαιρετική εξυπηρέτηση στους επισκέπτες μας.

Αυτή η διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης της καταξιωμένης ομάδας μας, η οποία εργάζεται ακούραστα για να διασφαλίσει ότι κάθε επισκέπτης θα απολαύσει μια αξέχαστη εμπειρία. Οι εντυπωσιακές νεροτσουλήθρες και τα υπόλοιπα παιχνίδια, οι χώροι εστίασης και αναψυχής και οι άλλες υπηρεσίες που μπορούν να απολάυσουν οι επισκέπτες, καθιστούν το Fasouri Watermania Waterpark έναν μοναδικό προορισμό για οικογένειες και φίλους, προσφέροντας αμέτρητες περιπέτειες και στιγμές διασκέδασης σε ένα ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον.

Αυτή η διάκριση δεν θα είχε επιτευχθεί χωρίς την σταθερή υποστήριξη των επισκεπτών μας και της τοπικής κοινότητας. Οι πιστοί επισκέπτες μας έχουν αγκαλιάσει το πάρκο και το θεωρούν μέρος των οικογενειακών τους αποδράσεων διασκέδασης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες, τους συνεργάτες και το προσωπικό μας που συνέβαλαν στην επιτυχία μας.

Καθώς γιορτάζουμε αυτη τη σημαντική αναγνώριση, παραμένουμε αφοσιωμένοι στην περαιτέρω εξέλιξη και αναβάθμιση της εμπειρίας όπου όλοι μπορούν να απολαμβάνουν και παράλληλα να δημιουργούν αξέχαστες αναμνήσεις. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά την επόμενη καλοκαιρινή σεζόν για να νέες περιπέτεις και αξέχαστες εμπειρίες.

Mείνετε συντονισμένοι:

https://www.fasouriwaterpark.com/en/

https://www.facebook.com/FasouriWaterpark/

https://www.instagram.com/fasouriwaterpark/?hl=en

2024 Travel Winner Image.png

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close